onsdag 7 september 2011

SJUK!!!!

Bläää säger jag bara!
Då har man fått streptokocker och körtelfeber härligt!
var till vårdcentralen igår på morgonen tog halsprov,stick i fingret. Sen fick jag gå till sköterskan och kolla halsen, skickade hon mig till labbet igen för att ta ett blod prov, sen fick jag gå till doktorn som kollade upp mig och sa att jag hade fått streptokocker och körtelfeber så han skrev ut Penicillin till mig som jag ska äta nu då...:( och detta har jag gått med i 3 veckor nu utan att veta något.
 
Så nu får jag inte vara i skolan på hela veckan, och det är jag inte alls glad över för när man går i 9:an så har man inte tid med att vara sjuk man måste följa med på lektionerna man missar otroligt mke på att bara vara borta en dag. Men har tagit med alla mina böcker som jag ska jobba med hemma, fast skulle hellre föredra skolan. Ni kanske tycker jag är konstig som säger att jag hellre är i skolan men tycker ni som inte bryr ett skit ska nog tänka om lite och tänka på att det kommer gå skit för er sen ifall ni ska skolka och allt annat.

söndag 4 september 2011

Skolan!

Hej bloggen!
Nu har jag inte skrivit på ett tag..har haft lite fullt upp med skolan och läxor och sånt.
Helgen har varit asnice! Fast imorgon blir det tillbaka till skolan igen, blir klassfoto på morgonen.

Här är även en cover jag gjorde för ett tag sen som jag la in på Youtube fast aldrig spred, men nu får ni lyssna på den om ni vill. Ha det gött puss hej!<3